ERZİNCAN / MERKEZ - Güllüce İlkokulu

Mrt

2023-2024 eğitim-öğretim yılı içersinde hem depreme hazırlık hem de öğrencilerimizin deprem konusunda daha bilinçlenmeleri için deprem tatbikatı yaptık.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz (AR-GE) Birimi tarafından yürütülen “Candır Kitap Can, Hep Birlikte Okuyor Erzincan” kitap okuma projesi kapsamında 12.10.2023 tarihi gününden itibaren her hafta Perşembe günü 09.00-09.24 saatleri arasında  tüm kamu kurum ve kuruluşları ile Müdürlüğümüze bağlı tüm okul ve kurumlarda kitap okuma etkinliğinin ilki okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılımızı bizlerle birlikte açmak isteyen  İl Jandarma Teşkilatı personeli okulumuzu ziyeret etti. Ziyaret dahilinde öğrencilerimize pasta ve çeşitli hediyeler getiren Merkez İlçe Komutanı Jandarma Binbaşı Özhan NACAR,Yaylabaşı Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ensar ERDOĞAN, Trafik Tim Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Selami VURAL ve berabarindeki diğer komutanlarımıza okulumuz olarak teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılı uyum haftası seminerini tamamladı.

Haz

2022-2023 eğitim-öğretim yılını tamamlayan öğrencilerimize karnelerini dağıttık. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimize devam edecekleri eğitim hayatında başarılar dileriz.

Haz

''Güllüce İlkokulu Pedallıyor'' adı altında her sene yapılan sene sonu bisiklet turumuzu yaptık.Etkinliğimiz dahilinde okulumuz öğrencileriyle hem pedallayıp hem de eğlendik.

Haz

Okulumuzda bahar şenliğimizin ilkini düzenledik. Piknik havasında geçen şenliğimize katılan velilerimize teşekkür ederiz.

May

Toplum hizmetleri kapsamında okulumuza gelen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencileri ve Öğretim görevlisi Gülsün AYRAN,okulumuz öğrencilerine hijyen eğitimi verdiler. Bu eğitim kapsamında hem öğretip hem de öğrencilerimize güzel zamanlar geçirten başka Öğretim görevlimiz Gülsün Ayran'a ve değerli öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

Kardeş okulumuz olan Dr. Cihat Ziya Uluköy İlkokulu değerli öğretmenleri ve öğrencileri okulumuza ziyarette bulundu. Okul öğretmen ve öğrencileri kardeşleri olarak gördükleri okulumuz öğrencilerine kitap hediye ettiler. Bu nazik davranışları ve kitap hediyeleri için okulumuz olarak teşekkür ederiz.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arası kutlanan yerli malı haftası okulumuzda kutlandı. Hazırladıkları güzel yiyeceklerle bu günümüzde yanımızda olan velilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Boyandı